WAAROM ADVERTEREN BIJ HOLLAND FM VOOR U INTERESSANT IS

In een medialandschap waarin u tientallen manieren heeft om te adverteren, zijn wij ervan overtuigd dat Holland FM een onmisbare rol speelt om uw bedrijf of product in de spotlights te zetten, en zodoende uw omzet te vergroten / uw doel te bereiken. Lees hier 4 redenen waarom Holland FM voor u de juiste keuze is om te adverteren.

1. HOLLAND FM IS BETROUWBAAR

Uit doelgroeponderzoek komt naar voren dat termen als ‘betrouwbaar’, ‘positief’ en ‘professioneel’ begrippen zijn waar velen op Gran Canaria Holland FM mee associëren. Na zestien jaar historie heeft Holland FM een zeer sterke band met haar luisteraars en vormt Holland FM een belangrijk en vertrouwd onderdeel van hun dagelijks leven. Hoort de luisteraar uw commercial op Holland FM, dan zal deze daar snel positieve associaties mee hebben. Tijdens het ontbijt, in de auto, op het werk of in winkels. Holland FM is overal.

2. LUISTERAARS DIE BESTEDEN

Holland FM is de grootste radiozender onder Europese Nederlanders op Gran Canaria,

Ook deze groep, die graag naar Nederlandstalige radio luistert, heeft vaak een hogere opleiding afgerond en een goede baan.

3. HOLLAND FM DENKT MET U MEE

Wat is de boodschap die u wilt overbrengen? Wilt u naamsbekendheid en ‘top of mind’ worden bij uw doelgroep? Biedt u juist iets exclusief aan, waar iedereen van moet weten? Of organiseert u een evenement / kortlopende actie waarvoor mensen snel in actie moeten komen? Bij Holland FM wacht een klein team aan reclameschrijvers op u, die in overleg met u precies weten hoe ze uw potentiele klanten het beste kunnen aanspreken. Als uw product past binnen de programma’s van Holland FM, kan Holland FM met speciale promotionele acties opzetten om uw doelgroep nóg beter te bereiken.

4. RADIO BLIJFT EEN STERK MEDIUM

Zegt u zelf: worden we niet overspoeld met advertenties in kranten en uitnodigingen op Facebook? Hoeveel aandacht schenkt u er nog aan? Reclame op de radio beklijft. Die sterke slogan, het muziekje dat in je hoofd blijft zitten, de opvallende openingszin van de commercial; allemaal voorbeelden die de meerwaarde van radio bevestigen. Daarnaast: iedereen kan reclame maken op Facebook, maar reclame op de radio gaat net een stapje verder en geeft uw bedrijf / product een professionelere uitstraling. Vrijwel alle radiocommercials op Holland FM worden bovendien door professionele voice-overs in Nederland ingesproken. De productie van een commercial duurt daardoor soms enkele dagen langer dan bij andere zenders, maar het resultaat klinkt veel beter.

Wij nodigen u uit om een offerte aan te vragen of om vrijblijvend te komen brainstormen over de mooie en leuke mogelijkheden en kansen die adverteren op de Holland FM u biedt.

OFFERTE AANVRAGEN  Klik Hier

Wilt u een afspraak of direct een passende offerte aanvragen? Neemt u dan contact met ons op.